ВиК София

Смяна на щрангове

„ВиК София” ЕООД осъществява смяна на щрангове на частни и обществени обекти с квалифициран персонал и в кратки срокове.

Защо се налага подмяната на щранговете?

Смяната на щрангове се налага във всички стари сгради заради стареенето на тръбите. С времето металните тръби корозират, запушват се, в тях се натрупва котлен камък и диаметърът им се стеснява, което води до намален дебит, влошаване питейните качества на водата и чести аварии.

Смяна на шрангове

Нашите специалисти ще дойдат и ще разгледат водоснабдителната система, за да се установи причината за слабото налягане или ръждивата водата. След извършване на огледа ще стане ясно със сигурност, дали имате нужда от подмяна на тръбите.

Да живееш в апартамент или къща, където има значителен проблем с водата, не е много удобно. Много сгради са все още със старата система за водоснабдяване, поради което обитателите страдат от слабо налягане и ръждива вода всеки ден.

Причината за всички тези проблеми са стари тръби, които отдавна са запушени или напълно изгнили.

Водопровод и Канализация- София ЕООД

Най-големият проблем е това, че остарелите тръби могат да се спукат, което може да предизвика наводнения в апартамента Ви и наводнения на съседи живеещи под вас.

В тази ситуация, единственото решение ще бъде пълна подмяна на тръбите. Подмяната на водопроводните тръби, трябва да се извърши от професионалисти, които да сменят щранговете бързо и качествено в рамките на един ден!

Консултацията по телефона, огледа и изготвянето на ценова оферта са безплатни.

Оставете подмяна на канализационните, водопроводните и отоплителни тръби на нас- професионалистите от “ВиК- София”. Можете да се доверите на дългогодишният ни опит!

 

Какво включва смяната на щранг:

  1. Демонтиране на старите тръби;
  2. Монтиране на нови тръби;
  3. Монтиране на нови сферични спирателни кранове;
  4. Укрепване на новите тръби;
  5. Извозване на отпадъците от ремонта.

Смяна на щрангове

Какъв е срокът за смяна на щрангове на един вход?

Ремонтът се извършва в рамките на един ден!

 

Какви материали използваме:

Използват се полипропиленови тръби и фитинги на няколко чешки производители: FV Plast, HP Trend, Instaplast, Wavin и немски тръби на фирма Banninger.

смяна на щрангове

 

Каква е цената за смяната на щрангове:

Цената за ремонта  на хоризонтални щрангове се определя след извършване на безплатен оглед на място от наш специалист. Тя се определя от вида на вложените материали, диаметъра и  метража на тръбите, както и от сложността на изпълнението.

Цена за един вертикален щранг (топла, студена вода и циркулация): от 110 190 лв.

 

Каква е гаранцията за ремонта:  

 Фирма „ВиК София” ЕООД поема двадесет години гаранционна поддръжка относно монтажа на водопроводната инсталация.

 

Тук може да намерите интересна информация за водоснабдителните системи!

Share Button